Geotekniker Rekrytering Konsult Nyheter

Vill du bli en del av vårt härliga team?

Våren har kommit till Luleå och sommaren är bara runt hörnet. Vi på GeoSkills längtar till fler dagar ute i fält med fint väder.

Här om veckan var hela företaget ute på teambuilding och besökte bland annat södra hamn. Södra hamn är en av de mest kända platserna i Luleå och det är roligt att en plats som är byggd på geokonstruktion är bilden av staden. I hamnen fick vi även möjligheten att se några av tävlingarna i skridskoåkning som pågick. Teambuildingen avslutades med en gemensam lunch. Med två år av pandemi och med nyanställda var det längesedan hela företaget var samlade, vilket var väldigt roligt.

Vi på GeoSkills arbetar bra tillsammans och har en härlig stämning på arbetsplatsen. Vi strävar efter en arbetsplats där alla ska trivas och man ska längta att gå till jobbet. Vi har även lyxen av att ha ett väldigt varierat arbete där kontorsarbete blandas med dagar i fält och ingen dag är den andra lik. Vill du vara en del av vårt härliga team? Vi på GeoSkills är nu på jakt efter en ny Geotekniker, är du den vi söker?